Extra aandacht trekken?
Ontdek de kracht van een bedrukte beker met jouw boodschap!

Vragen? Bel me nu!
088 0184 600

Bekers bedrukken met jouw boodschap?
Ontdek de kracht van bedrukte koffiebekers van CUPSZ®!

Koffiebekers bedrukken bij CUPSZ® Onze kracht:

  • Hoge kwaliteit bedrukte bekers
  • Sterke communicatiekracht
  • Zeer geschikt voor acties en evenementen
  • Snelle levering in 5 tot 8 dagen
  • Kleine aantallen mogelijk
  • Made in Tilburg

Over CUPSZ® - Bedrukte koffiebekers

Lees meer over Cupsz

Koffiebekers bedrukken met jouw ontwerp?

Cupsz bestellen!

Wij zijn CUPSZ!

De beste bedrukte bekers bestel je snel en eenvoudig bij CUPSZ! Wij zijn een jong, fris en dynamisch bedrijf dat sinds 2014 de markt van de bedrukte bekers bestormt. Onze ambitie is om op de best mogelijke wijze jouw boodschap te vertalen naar een prachtige beker. Onze bedrukte koffiebekers zijn dus niet alleen een drinkbeker, maar ook een krachtige promotietool om jouw boodschap over te brengen naar een breed publiek.


CUPSZ, 84 keer meer exposure dan een advertentie!

Bedenk eens hoeveel mensen dagelijks koffie en thee drinken in een bedrijfsomgeving, op evenementen, beurzen, feesten of sportkantines. En bedenk nu eens dat deze koffie en thee in een bedrukte beker zit waar jouw boodschap op staat. Jouw nieuwe product, het bedrijfslogo of het prachtige nieuwe pand waar jullie sinds kort gevestigd zijn. En probeer je nu eens voor te stellen hoeveel aandacht deze koffiebekers, bedrukt in haarscherpe kwaliteit, zullen trekken.


We nemen je even mee in dit voorbeeld. Gemiddeld sta je 7 minuten, dus 420 seconden, met een koffiebeker in je handen. Dit betekent dat de exposure van de boodschap 420 seconden is. De gemiddelde exposure van een advertentie in een tijdschrift is ongeveer 5 seconden. Voor 1 persoon is de exposure dus 84 keer zo hoog. Daar komt bij dat deze persoon met de bedrukte koffiebeker ook nog eens langs gemiddeld 6 andere personen loopt. De bedrukte beker, en dus jouw boodschap, heeft een enorm bereik.


Wat vinden wij belangrijk?

Dat is eigenlijk heel simpel. Wij willen dat jij een beker krijgt met een bedrukking in fantastische kwaliteit. Tevens willen wij dat jij snel kunt schakelen en de bedrukte bekers snel in huis hebt, daarom leveren wij alles binnen 5 tot 8 werkdagen. En mocht je nóg sneller bekers nodig hebben, dan staan wij altijd voor je klaar om samen een passende oplossing te vinden. Naast de CUPSZ kun je ook alle benodigde accessoires zoals deksels en roerstaafjes simpel via de webshop bestellen. Via 4 eenvoudige stappen bestel je snel de bekers & benodigde accessoires


Hoe wij dit alles realiseren?

Wij maken alles zelf, gewoon hier in Tilburg! We printen de designs op hoogwaardig PEFC-gecertificeerd karton. Verder werken we foodsafe gecertificeerde inkten en toners. We produceren dus duurzaam en millieubewust! 
Dit doen wij met moderne digitale drukpersen die bestanden van de hoogste resolutie kunnen vertalen naar een prachtig levendige beker. Daarna vormen wij dit printwerk zelf om tot een beker. Zo zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en kunnen wij razendsnel schakelen. We hebben zelfs een eigen design studio die ontwerpen kan ontwikkelen of aanpassen. Dit alles zorgt dus voor een bedrukte koffiebeker van de hoogste kwaliteit, made in Tilburg!

mr. Cupsz