Vragen? Bel me nu! +31 88 0184 600 phone

FAQ

Bestellen

Vanaf hoeveel stuks kan ik kartonnen bekers bestellen?

Het is bij CUPSZ al mogelijk om vanaf 250 bekers te bestellen. Tot 50.000 bekers bestel je eenvoudig via onze website. Meer dan 50.000 bekers is ook geen enkel probleem, alleen moet je daarvoor even contact met ons opnemen. Dan maakt een van onze experts een offerte op maat.

Ontvang ik een drukproef?

Ja, voordat wij starten met de productie ontvang je altijd een drukproef. Hierin zit ook een 3D tekening van de beker, zo krijg je een heel goed beeld hoe jouw bekers er uit komen te zien. Het enige wat jij moet doen is de drukproef goed controleren. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn laat dit dan vooral aan ons weten. Wij passen het aan totdat je wel tevreden bent!

Welke vorm moet het bestand hebben wat ik aan lever?

Wij werken met rechthoekige bestanden, dat is wel zo makkelijk. De werktekeningen kun je hier downloaden.

Aan welke eisen moet mijn ontwerp voldoen?

Zoveel eisen hebben we niet. Onze voorkeur gaat uit naar vectorbestanden. Dit zijn vaak .ai, .eps & .pdf bestanden. Ook zijn .TIF, .PNG of .JPG mogelijk, alleen deze bestanden hebben een resolutie nodig van minimaal 300 dpi.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met een link naar de design upload pagina. Hier kun je de werktekeningen downloaden of direct je logo’s of andere bestanden uploaden. Als je nog hulp kan gebruiken met het ontwerp, helpt onze designstudio je graag hiermee verder. Geef duidelijk in de omschrijving aan waar jouw ontwerp aan moet voldoen. 

Voordat wij starten met de productie ontvang je altijd een 3D-drukproef vooraf ter akkoord.

Wanneer upload ik mijn bestanden?

Zodra jij je bestelling hebt geplaatst ontvang je een e-mail. Hierin worden de werktekeningen van jouw bekers toegevoegd en staat een link naar de design upload pagina.

Op de design upload pagina kun je de opgemaakte werktekeningen uploaden. Wil je dat wij een design voor je maken? Upload dan je bestanden en geef aan waaraan jouw design moet voldoen. Onze beker designer gaat er mee aan de slag en neemt indien nodig contact met je op!

Kan ik meerdere designs bestellen?

Natuurlijk kan dat! Tijdens je bestelling kun je aangeven hoeveel designs je wilt. Eén design krijg je van ons. Per extra ontwerp rekenen wij € 25,-. Bij het uploaden van je bestanden kun je aangeven hoeveel bekers je per design wilt ontvangen. 

Hoe bestel ik mijn bekers bij CUPSZ?

De cups van CUPSZ bestel je eenvoudig door de stappen op de website te doorlopen. Je bestelt eerst je bekers, na je bestelling upload je pas je bestanden.

Stap 1: Kies de maat bekers. Je kunt kiezen uit 4 formaten bekers: 100 ml (4 oz.), 180 ml (7,5 oz.), 225 ml (8 oz.) & 300 ml (12 oz.).

Stap 2: Kies je oplage. Selecteer hoeveel bekers je wilt ontvangen. Wij leveren al vanaf 250 stuks. Tot 50.000 bekers bestel je heel eenvoudig op de website. Wil je meer bekers? Geen enkel probleem, neem hiervoor even contact met ons op!

Stap 3: Meerdere designs. Voeg zoveel designs toe als je zelf wilt. Het eerste design krijg je van ons. Per extra design rekenen wij € 25,-.

Stap 4: Extraatjes. Selecteer extraatjes om bekers helemaal af te maken! Je kunt kiezen uit witte of zwarte deksels. Vergeet vooral de gratis roerstaafjes niet ;-).

Selecteer de levering: Je kunt kiezen uit een standaard levering van 5 dagen, levering binnen 3 dagen of zelfs levering binnen 24 uur! Vul je contactgegevens in en wij zorgen ervoor dat je bekers op tijd geleverd worden. Snelheid is namelijk echt ons ding!

Om te bestellen vragen we je ook om een wachtwoord aan te maken. Dit heb je later nodig om je bestanden te uploaden. Meer informatie hierover ontvang je op het opgegeven email adres.

100 ml koffiebeker

Waarvoor kan ik de 100 ml beker gebruiken?

De 100 ml bekers is de kleinste beker in het assortiment. Geschikt voor espresso’s, proefsessies of andere sampling momenten. Klein maar fijn!

Wat is de vulhoeveelheid van de 100 ml beker?

De maten van onze bekers zijn vulhoeveelheden. Dit houdt in dat de vulhoeveelheid van de 100 ml beker: 100 ml is. Het totale volume van de beker is groter.

Hoe dik is het materiaal van de 100 ml beker?

Het karton dat wij gebruiken voor de 100 ml beker is 235g/m2 met daarbij een 18g/m2 PE laag. Hierdoor zijn onze bekers erg sterk en hebben een natuurlijke uitstraling. Het karton is ontwikkeld in Zweden en Finland onder de strengste Europese regels.

Hoe worden de 100ml bekers verpakt?

De 100 ml bekers worden per 50 bekers in een sleeve verpakt. In een doos gaan 30 sleeves. In totaal gaan er 1.500 bekers in een doos.

Bij oplages kleiner dan 1.500 bekers zorgen wij voor een andere passende verpakking.

 

Welke extraatjes zijn er beschikbaar bij de 100 ml beker?

Bij je bestelling kun je eenvoudig aangeven of je er deksels bij wilt hebben. Deze zijn te verkrijgen in twee kleuren: wit en/of zwart! 

Vergeet vooral de gratis roerstaafjes niet. ;-)

225 ml koffiebeker

Hoe worden de 225 ml bekers verpakt?

De 225 ml bekers worden per 50 bekers in een sleeve verpakt. In een doos gaan 20 sleeves. In totaal gaan er 1.000 bekers in een doos.

Bij oplages kleiner dan 1.000 bekers zorgen wij voor een andere passende verpakking.

Welke extraatjes zijn er beschikbaar bij de 225 ml beker?

Bij je bestelling kun je eenvoudig aangeven of je er deksels bij wilt hebben. Deze zijn te verkrijgen in twee kleuren: wit en/of zwart! 

Vergeet vooral de gratis roerstaafjes niet. ;-)

Hoe dik is het materiaal van de 225 ml beker?

Het karton dat wij gebruiken voor de 225 ml beker is 235g/m2 met daarbij een 18g/m2 PE laag. Hierdoor zijn onze bekers erg sterk en hebben een natuurlijke uitstraling. Het karton is ontwikkeld in Zweden en Finland onder de strengste Europese regels.

Wat is de vulhoeveelheid van de 225 ml beker?

De maten van onze bekers zijn vulhoeveelheden. Dit houdt in dat de vulhoeveelheid van de 225 ml beker: 225 ml is. Het totale volume van de beker is groter.

Waarvoor kan ik de 225 ml beker gebruiken?

De 225 ml beker is een brede beker welke goed gebruikt kan worden voor koffie, cappuccino, thee en andere warme dranken.

Dubbelwandige bekers

Hoe bestel ik dubbelwandige koffiebekers?

Het is helaas nog niet mogelijk om de dubbelwandige koffiebekers via de website te bestellen. Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kun je contact opnemen met onze klantenservice. 

Wat is de vulhoeveelheid van de dubbelwandige bekers?

De vulhoeveelheid van de dubbelwandige bekers is gelijk aan de vulhoeveelheid van de enkelwandige bekers. Voor de 225 ml beker is dit dus 225 ml. De 300 ml heeft als vulhoeveelheid 300 ml.

Wat zijn dubbelwandige bekers?

De dubbelwandige bekers bestaan uit enkelwandige bekers met daaromheen een bedrukte sleeve. Op die manier wordt er een tussenruimte gecreëerd wat er voor zorgt dat je je handen niet verbrand. Ook zorgt de tussenruimte voor extra isolatie, zo blijft je warme drank langer warm en je koude drank langer koud!

Theebekers

Welk materiaal gebruikt CUPSZ voor de theebekers?

De theebekers worden van hetzelfde materiaal gemaakt als de koffiebekers. Wij maken gebruik van een karton wat ongestreken is, met een enkelzijdig PE laag. Deze laag is nodig om de bekers dicht te plakken. Hierdoor weten we zeker dat jouw bekers nooit gaan lekken!

Welk extraatjes leveren jullie bij de theebekers?

Bij de theebekers kun je uit deksels en roerstaafjes kiezen. De deksels zijn te verkrijgen in twee kleuren: wit en/of zwart! 

 

Vergeet vooral de gratis roerstaafjes niet. ;-)

 

Verzending & Levering

Hoe worden de bekers verstuurd?

Bij een bestelling tot 6 dozen versturen wij de bekers per pakketdienst. Deze zal door UPS worden aangeboden. 

 

Bij bestellingen met meer dan 6 dozen maken wij gebruik van een palletzending.

Ontvang ik een track & trace code?

Nee, je ontvangt niet automatisch een track & trace code. Wil je je bestelling toch kunnen volgen? Neem dan even contact met ons op, dan zorgen wij voor een track & trace code waarmee je je bestelling kan volgen.

Wanneer kan ik mijn bekers ontvangen?

Na akkoord op de drukproef gaan wij aan de slag! Zodra jouw bekers echte cups(z) zijn geworden gaan wij ze versturen. Wij garanderen dat je ze standaard binnen 5 werkdagen in huis hebt!

 

Heb je je bekers nog sneller nodig? Dat is geen enkel probleem. Je kunt kiezen uit standaard levering, levering binnen 3 dagen of zelfs levering binnen 24 uur!

Marketing

Kunnen mijn bekers gemixt in een sleeve worden?

Ja, dat is mogelijk! Laat dit even aan ons weten. Dan zorgen wij ervoor dat de bekers gemixt in een sleeve worden. 

Kan ik op verschillende bekers een andere boodschap zetten?

Ja, dat is mogelijk! Tijdens je bestelling kun je aangeven hoeveel verschillende boodschappen/designs je op een beker wilt hebben. Eén design krijg je van ons! Per extra ontwerp rekenen wij € 25,-. Bij het uploaden van je bestanden kun je aangeven hoeveel bekers je per design wilt ontvangen.

Waarom zijn bedrukte kartonnen bekers geschikt als marketing tool?

Wij bedrukken jouw logo, bedrijfsnaam, of boodschap op een koffiebeker. Een bedrukte kartonnen koffiebeker is de perfecte manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen!

Bedenk eens hoeveel mensen dagelijks koffie drinken in een bedrijfsomgeving (een evenement, beurs of sportkantine). En bedenk nu eens dat deze koffie in een bedrukte koffiebeker zit waar jouw boodschap op staat. Jouw nieuwe product, het bedrijfslogo of het prachtige nieuwe pand waar jullie sinds kort gevestigd zijn. Probeer je nu eens voor te stellen hoeveel aandacht deze koffiebekers, bedrukt in haarscherpe kwaliteit, zullen trekken.

Koffiebekers

Zijn de bekers van CUPSZ voedsel veilig?

Al onze bekers zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. Zo gebruiken wij alleen maar voedselveilige toner en low-migration inkten welke in de food industrie worden gebruikt. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor producten welke in aanraking komen met voedsel.

Er zijn ook verschillende migratie testen welke opgevraagd kunnen worden. Neem hiervoor even contact met ons op!

Hoe milieuvriendelijk zijn jullie bekers?

Zo milieuvriendelijk mogelijk! Op dit moment zijn er verschillende soorten karton op de markt om bekers van te maken: karton met PE, karton met PLA of karton met een coating op waterbasis. Wij bieden bekers met PE aan, want deze bekers mogen door de meeste afvalverwerkers bij het oud-papier worden weggegooid. Zo worden PE bekers gerecycled!

Wij kiezen bewust niet om bekers met PLA aan te bieden. Om een kartonnen beker met PLA waterdicht te houden wordt er 30% meer karton gebruikt dan voor een kartonnen beker met een PE coating. Een PLA coating, een biologisch afbreekbaar kunststof, kan namelijk pas afgebroken worden onder zeer uitzonderlijke omstandigheden, die niet voorkomen in de natuur. Hierdoor blijven PLA bekers net zo lang liggen als bekers met PE, als deze in de natuur terecht komen. Het is alleen mogelijk om PLA bekers industrieel te verwerken, als ze apart worden ingezameld. Dit betekent dat zowel de PLA coating als het karton worden vernietigd. Hierdoor wordt het karton niet gerecycled en heeft het geen kans om terug in de markt te komen als keukenrol. Zonde!

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het milieu nauwlettend in de gaten! Zodra er meer beschikbaar is houden wij onze klanten hiervan op de hoogte.

Van welk materiaal worden de bekers gemaakt?

Onze cups worden gemaakt van karton met een PE. Dit karton is ongestreken met een enkelzijdig PE laag. Deze laag is nodig om de bekers lek vrij te maken. De dikte van het materiaal en PE laag kan verschillen per beker.

Welke formaten koffiebekers hebben jullie in het assortiment?

Wij bieden 4 verschillende formaten cups aan:

100ml (4oz.) cup: geschikt voor espresso’s, maar ook voor proefsessies of andere sampling doeleinde.

180ml (7,5 oz.) cup: geschikt voor de meeste automaten. Perfect voor koffie, thee en andere warme/koude dranken.

225 ml (8 oz.) cup: geschikt voor grotere hoeveelheden koffie/thee een cappuccino’s. Ook te gebruiken voor frisdrank of soep.

300 ml (12 oz.) cup: geschikt voor latte macchiato's of als thee beker te gebruiken.  

180 ml koffiebeker

Hoe worden de 180 ml bekers verpakt?

De 180 ml bekers worden per 50 bekers in een sleeve verpakt. In een doos gaan 20 sleeves. In totaal gaan er 1.000 bekers in een doos.

Bij oplages kleiner dan 1.000 bekers zorgen wij voor een andere passende verpakking.

Welke extraatjes zijn er beschikbaar bij de 180ml beker?

Bij je bestelling kun je eenvoudig aangeven of je er deksels bij wilt hebben. Deze zijn te verkrijgen in twee kleuren: wit en/of zwart! 

Vergeet vooral de gratis roerstaafjes niet. ;-)

Hoe dik is het materiaal van de 180 ml beker?

Het karton dat wij gebruiken voor de 180 ml beker is 235g/m2 met daarbij een 18g/m2 PE laag. Hierdoor zijn onze bekers erg sterk en hebben een natuurlijke uitstraling. Het karton is ontwikkeld in Zweden en Finland onder de strengste Europese regels.

Wat is de vulhoeveelheid van de 180 ml beker?

De maten van onze bekers zijn vulhoeveelheden. Dit houdt in dat de vulhoeveelheid van de 180 ml beker: 180 ml is. Het totale volume van de beker is groter.

Is deze beker geschikt voor automaten?

Dit hangt natuurlijk af van de automaat. De afmetingen van deze beker zijn hoogte: 90 mm, diameter bovenkant: 70 mm, diameter onderkant: 45 mm. Twijfel je nog? Wij sturen je graag een aantal test bekers op. Neem hiervoor even contact met ons op.

Waarvoor kan ik de 180 ml beker gebruiken?

De 180 ml beker is een smalle beker welke goed gebruikt kan worden voor koffie, thee en andere warme dranken. Deze beker past in de meeste automaten.

300 ml koffiebeker

Hoe worden de 300 ml bekers verpakt?

De 300 ml bekers worden per 50 bekers in een sleeve verpakt. In een doos gaan 20 sleeves. In totaal gaan er 1.000 bekers in een doos.

Bij oplages kleiner dan 1.000 bekers zorgen wij voor een andere passende verpakking. 

Welke extraatjes zijn er beschikbaar bij de 300 ml beker?

Bij je bestelling kun je eenvoudig aangeven of je er deksels bij wilt hebben. Deze zijn te verkrijgen in twee kleuren: wit en/of zwart! 

Vergeet vooral de gratis roerstaafjes niet. ;-)

 

Hoe dik is het materiaal van de 300 ml beker?

Het karton dat wij gebruiken voor de 300 ml beker is 285g/m2 met daarbij een 18g/m2 PE laag. Hierdoor zijn onze bekers erg sterk en hebben een natuurlijke uitstraling. Het karton is ontwikkeld in Zweden en Finland onder de strengste Europese regels.

Wat is de vulhoeveelheid van de 300 ml beker?

De maten van onze bekers zijn vulhoeveelheden. Dit houdt in dat de vulhoeveelheid van de 300 ml beker: 300 ml is. Het totale volume van de beker is groter.

Waarvoor kan ik de 300 ml beker gebruiken?

De 300 ml beker is de grootste beker uit ons assortiment en geschikt voor de grotere warme/koude dranken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan latte macchiato of thee!

IJsbekers

Welk materiaal gebruiken wij voor de ijsbekers?

Voor ijsbekers gebruiken wij karton met een dubbele PE laag. Zo worden ze beschermd van condens, zijn ze vriesbestendig en kunnen ze langere tijd in een koeling of vriezer bewaard worden. Zo blijft jouw beker altijd stevig! Het materiaal komt uit Scandinavië en wordt op een duurzame manier ontbost.

Uit welke formaten ijsbekers kan ik kiezen?

Je kunt kiezen uit 2 formaten ijsbekers: 100 ml & 225 ml.

De 100 ml is erg geschikt voor 1 bolletje, om te proeven of te samplen. De 225 ml is een bredere beker en geschikt voor grotere hoeveelheden ijs.

Leveren jullie ook deksels bij ijsbekers?

Dat is mogelijk. Wij leveren transparante deksels welke je op aanvraag kunt bestellen. Neem hiervoor even contact met ons op, dan helpen we je verder!

Ecobekers

Hoe milieuvriendelijk zijn jullie bekers?

Zo milieuvriendelijk mogelijk! Op dit moment zijn er verschillende soorten karton op de markt om bekers van te maken: karton met PE, karton met PLA of karton met een coating op waterbasis. Wij bieden bekers met PE aan, want deze bekers mogen door de meeste afvalverwerkers bij het oud-papier worden weggegooid. Zo worden PE bekers gerecycled!

Wij kiezen bewust niet om bekers met PLA aan te bieden. Om een kartonnen beker met PLA waterdicht te houden wordt er 30% meer karton gebruikt dan voor een kartonnen beker met een PE coating. Een PLA coating, een biologisch afbreekbaar kunststof, kan namelijk pas afgebroken worden onder zeer uitzonderlijke omstandigheden, die niet voorkomen in de natuur. Hierdoor blijven PLA bekers net zo lang liggen als bekers met PE, als deze in de natuur terecht komen. Het is alleen mogelijk om PLA bekers industrieel te verwerken, als ze apart worden ingezameld. Dit betekent dat zowel de PLA coating als het karton worden vernietigd. Hierdoor wordt het karton niet gerecycled en heeft het geen kans om terug in de markt te komen als keukenrol. Zonde!

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het milieu nauwlettend in de gaten! Zodra er meer beschikbaar is houden wij onze klanten hiervan op de hoogte.

Zijn jullie bekers 100% afbreekbaar?

Nee, dat zijn ze helaas niet. Op dit moment is er geen een beker op de markt welke biologisch afbreekbaar is. Wij hebben wel de meest milieuvriendelijke oplossing op dit moment!

Betaling & Facturatie

Hoe werkt de betaling?

Betaling werkt bij ons op factuurbasis. Zodra je bekers verzonden zijn ontvang je van ons een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen.

Hulp

Ik heb een fout gemaakt bij mijn bestelling, wat nu?

Een foutje bij het bestellen kan natuurlijk gebeuren. Wij doen ons best om dit voor jou op te lossen! Is er iets fout gegaan? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan kijken wij naar de mogelijkheden!

Kunnen jullie helpen met een ontwerp?

Natuurlijk, dat doen we graag voor je! Neem hiervoor even contact met ons op. Dan helpen we verder.

Gebruik van cookies

CUPSZ gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies, raadpleeg onze cookie policy. Bij akkoord op deze cookie policy geeft u CUPSZ toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen. Als u meer wilt weten over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, raadpleeg onze privacy verklaring. Je kunt de instellingen te allen tijde aanpassen via de link onderaan de pagina.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen