Vragen? Bel me nu! 088 0184 600 phone

FAQ

Heb je een vraag? Kom je er niet uit? Wij hebben de meest voorkomende vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Je kunt hier alles lezen over de bekers, het ontwerp, de productie, betalen en verzenden. 

 1. Hoe bestel ik mijn bekers bij CUPSZ?
 2. Van welk materiaal maakt CUPSZ haar bekers?
 3. Welke formaten bekers kan CUPSZ aanbieden?
 4. Vanaf hoeveel stuks kan ik kartonnen bekers kopen?
 5. Hoe gaat CUPSZ de bekers bedrukken? 
 6. Aan welke eisen moet mijn ontwerp voldoen?
 7. Ik heb een fout gemaakt bij mijn bestelling, wat nu?
 8. Hoe werkt de betaling?
 9. Hoe ziet het productieproces van CUPSZ er uit? 
 10. Zijn de bekers van CUPSZ voedsel veilig?
 11. Wanneer worden mijn bedrukte bekers verzonden?

Mocht jou vraag er niet tussen staan, laat dat dan aan ons weten! Je kan ook direct met de klantenservice contact op nemen. Dan helpt een van onze medewerkers je verder!

 1. Hoe bestel ik mijn bekers bij CUPSZ?

De cups van CUPSZ bestel je eenvoudig door de 4 stappen op de website te doorlopen.

Stap 1: Kies het formaat van de beker en het aantal bekers dat je wil ontvangen

Je kan hier kiezen uit 4 verschillende maten bekers.

 • 4 OZ./ 100 ml beker
 • 7,5 OZ./ 180 ml beker
 • 8 OZ./ 225 ml beker
 • 12 OZ./ 300 ml beker

Stap 2: Advies & Design

Heb jij je beker design al helemaal kaar? Dan kun je deze heel makkelijk uploaden. Wij checken deze, maken er een drukproef van en sturen deze binnen 48 uur via de mail naar je toe!

Doordat wij onze eigen designstudio hebben kunnen we je helpen als je nog geen eigen design hebt. Wij zullen dan een mooi design voor je ontwerpen. Geef in de omschrijving aan waar het ontwerp aan moet voldoen, dan gaan wij voor jou aan de slag!

Stap 3: Kies de extra’s

Naast de kartonnen bekers bieden wij ook houten roerstaafjes, suikerstaafjes en deksels voor al onze formaten bekers. Zo bestel je bij ons een totaalpakket, dat is natuurlijk wel zo makkelijk!

Stap 4: Bestel

In de laatste stap vul je jouw gegevens in zodat we weten waar we de cups naar toe kunnen sturen. Click op bestel en ‘it’s in our hands!’.

 

 1. Van welk materiaal maakt CUPSZ haar bekers?

Onze cups worden gemaakt van karton. Dit karton is ongestreken met een enkelzijdig PE. Hierdoor weten we zeker dat jouw bekers nooit gaan lekken!

Voor de ijsbekers gebruiken wij karton met een dubbelzijdig PE waardoor deze bekers geschikt zijn voor in de vriezer!

CUPSZ biedt alleen kartonnen bekers aan welke met het FSC keurmerk gecertificeerd zijn. Zo dragen wij een steentje bij aan het milieu!

 

 1. Welke formaten bekers kan CUPSZ aanbieden?

Wij bieden 4 verschillende formaten cups aan:

 • De 4OZ./100ml cup

Dit kleine bekertje is zeer geschikt voor espresso’s, maar ook voor proefsessies.

 • De 7,5OZ./180ml cup

Deze beker is de standaardformaat koffiebeker voor automaten. Met onze bedrukking is hier weinig standaard meer aan!

 • De 8OZ./225ml cup.

Deze beker is iets groter van formaat, een echte alleskunner! Deze is ideaal voor grotere hoeveelheden koffie/thee of cappuccino’s. Daarnaast kan dit formaat ook worden gebruikt voor soep en frisdrank.

 • 12OZ./300ml cup

Ook wel de koning van de bekers. Hierop heb jij nog meer ruimte voor jouw design. Niemand kan meer om deze beker heen!

Zit het formaat kartonnen beker dat jij zoekt hier niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice! Zij helpen jou met het vinden van jouw formaat!

 

 1. Vanaf hoeveel stuks kan ik kartonnen bekers kopen?

Het is bij CUPSZ al mogelijk om vanaf 250 bekers te bestellen. Tot 25.000 bekers bestel je eenvoudig via onze website. Meer dan 25.000 bekers is mogelijk, alleen moet je daarvoor even contact met ons opnemen. Dan maakt een van onze experts een offerte op maat.

 

 1. Hoe gaat CUPSZ de bekers bedrukken?

Hier verklappen wij ons geheim. De bekers tot 25.000 worden digitaal bedrukt. Dit houdt in dat elke opdruk mogelijk is in fotokwaliteit. Het maakt niet uit hoeveel kleuren er op jou beker komen! 

De bekers van 25.000 stuks bedrukken wij met Flexo-UV. Dit is perfect voor grotere oplages omdat we zo nog sneller kunnen produceren. Uiteraard is bij deze druktechniek de kwaliteit nog steeds verbluffend goed!

 

 1. Aan welke eisen moet mijn ontwerp voldoen?

Zoveel eisen hebben we niet. Onze voorkeur voor bestandstypes hebben EPS, AI en PDF. TIF of JPG op 300 dpi. is ook mogelijk.

Als je nog hulp kan gebruiken met het ontwerp van de koffiebeker, helpt onze designstudio je graag hiermee verder. Geef duidelijk in de omschrijving aan waar jouw ontwerp aan moet voldoen. Wij sturen je geheel vrijblijvend een 3D drukproef toe.

 

 1. Ik heb een fout gemaakt bij mijn bestelling, wat nu?

Een foutje bij het bestellen kan natuurlijk gebeuren. Gelukkig kunnen wij dit in 9 van de 10 gevallen voor je oplossen! Is er iets fout gegaan? Neem dan zo snel mogelijk contact met de klantenservice op.

 

 1. Hoe werkt de betaling?

Zodra je bekers verzonden zijn ontvang je van ons een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen.

 

 1. Hoe ziet het productieproces van CUPSZ er uit?

Een van onze krachten is snelheid! Zodra wij de betaling ontvangen hebben gaan wij over tot produceren. Als eerste bedrukken we de bekers met jouw ontwerp. Daarna snijden we de vorm uit. Als laatste vouwt onze bekermachine razendsnel, met 70 bekers per minuut, jouw cups!

 

 1. Zijn de bekers van CUPSZ voedsel veilig?

Al onze bekers zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. Zo gebruiken wij alleen maar toner en low-migration inkt welke worden gebruikt in de foodindustrie. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor producten welke in aanraking komen met voedsel.

Daarnaast is onze drukkerij BRC-IoP gecertificeerd en zorgen wij voor een hygiënische werkomgeving.

 

 1. Wanneer worden mijn bedrukte bekers verzonden?

Na akkoord op de drukproef gaan wij aan de slag! Zodra jouw bekers echte cups(z) zijn geworden gaan wij ze versturen. Wij garanderen dat je ze binnen 5 werkdagen in huis hebt.

Heb je je bekers nog sneller nodig? Dan gaan wij samen met jou kijken naar een oplossing. Neem hiervoor even contact op met de klantenservice.