Vragen? Bel me nu! +31 88 0184 600 phone

Dit is koffiebekermarketing!

Waarom doe jij nog niet aan koffiebekermarketing? Het is de meest opkomende en innovatieve marketingtool van dit moment! Met koffiebekermarketing geef je je bedrijf, merk of product in zeven minuten koffietijd een enorme boost!

✓ Communiceert de identiteit van je bedrijf
✓ Opvallende marketingtool
✓ Voor elke marketingcampagne een andere beker  
✓ Gratis Ontwerp & 3D drukproef

Dé opkomende marketingtool!

Een bedrukte koffiebeker van CUPSZ met jouw huisstijl, boodschap of merknaam is een verlengde van de identiteit van jouw bedrijf. Wanneer je klanten, aan het genieten zijn van een koffie, cappuccino of andere warme drank is het tijd voor koffiebekermarketing waarmee je de aandacht hebt en kunt communiceren. Op een onbewust moment heb je toch de aandacht van de gebruiker. Je hebt gemiddeld 7 minuten de tijd per beker om jou identiteit over te brengen. Start nu met koffiebekermarketing en ontdek wat CUPSZ voor jouw bedrijf kan betekenen!

Start nu met koffiebekermarketing!

84 keer meer exposure met koffiebekers dan advertenties!

We nemen je even mee in dit voorbeeld. Gemiddeld sta je 7 minuten, dus 420 seconden, met een koffiebeker in je handen. Dit betekent dat de exposure van de boodschap 420 seconden is. De gemiddelde exposure van een advertentie in een tijdschrift is ongeveer 5 seconden. Dat is dus factor 84 aan exposure! Daar komt bij dat deze persoon met de bedrukte koffiebeker nog eens langs gemiddeld 6 andere personen loopt en dus de boodschap zien. Jouw bedrukte marketingtool heeft dus een enorm bereik.

Vraag nu je gratis proefpakket aan!

Waarom gebruik jij bedrukte bekers als marketingtool?

Gratis verzending
Al vanaf 50 stuks
Gratis Ontwerp & 3D drukproef
Nu met gratis roerstaafjes
Standaard binnen 5 dagen geleverd
dancing Cupsz

De milieuvriendelijke beker

Plastic bekers zijn verleden tijd. Onze eco beker is op dit moment de beste oplossing voor het milieu. Door zijn PE coating zijn de bekers industrieel te verwerken en hierdoor dus weer terug in de cyclus komen. Het karton wordt op deze manier niet vernietigd maar gerecycled, erg vriendelijk voor het milieu dus!

Bekijk hier onze eco beker