Vragen? Bel me nu! 088 0184 600 phone

De mogelijkheden van een bedrukte beker

Bij CUPSZ bestel je de mooiste bedrukte kartonnen bekers. Van koffiebeker tot ijsbekers, het is allemaal mogelijk. Onze digitale productiemachines zorgen ervoor dat elke afbeelding in fotokwaliteit op een kartonnen beker komt. Met de bijbehorende accessoires maak je je beker ervaring compleet.

Bedrukte koffiebekers

Volgens CUPSZ is er geen beter communicatie middel dan een bedrukte beker! Van het drukwerk tot het vormen van de beker, we doen het allemaal in Tilburg. Door de verschillende formaten en bedrukkingen zijn de mogelijkheden enorm! 

Meer over Bedrukte Koffiebekers

Bedrukte ijsbekers

CUPSZ levert ook vriesbestendige bedrukte bekers. Deze zijn perfect te gebruiken als ijsbekers. Onze ijsbekers zijn er in verschillende formaten. Ook de bijbehorende deksels bestellen is geen probleem.

Meer over Bedrukte IJsbekers
It's in your hands!

Ontwerp & Bedrukking

De design studio van CUPSZ maakt de mooiste beker ontwerpen! Zij maken voor jou een 3D drukproef met jou wensen. Deze ontvang je binnen 48 uur. Zo weet je altijd voordat wij de bekers gaan produceren hoe ze er uit komen te zien! Benieuwd naar wat zij voor jou kunnen ontwerpen?

Meer info
Binnen 5 dagen geleverd!

Levertijd & Verzending

De bedrukte kartonnen bekers van CUPSZ worden al binnen 5 werkdagen op jouw adres bezorgd, zonder verzendkosten

Bestel nu!
Wij staan voor je klaar!

Klantenservice

De klantenservice van CUPSZ is altijd bereid om met jou mee te denken. Hulp nodig bij het bestellen? Heb je andere vragen? Onze experts staan voor je klaar! 

Neem contact op met CUPSZ

Bedrukte milkshake bekers

Ook de coolste bekers bestel je bij CUPSZ. Grote milkshake bekers met veel ruimte voor jouw bedrukking. Daarnaast kun je ook bijpassende accesoires bij je milkshake bekers bestellen!

Over Bedrukte Milkshake Bekers

Accessoires

Accessoires en andere toebehoren bestel je ook eenvoudig bij CUPSZ. WIj hebben alle accessoires om jouw koffie ervaring compleet te maken! 

Over Accessoires