Vragen? Bel me nu! 088 0184 600 phone

Bedrukte beker voor meer exposure

Bij CUPSZ bestel je de mooiste bedrukte kartonnen bekers voor een aantrekkelijke prijs. Onze digitale productiemachines zorgen ervoor dat elke afbeelding in fotokwaliteit op een kartonnen beker komt. Met de bijbehorende accessoires maak je je beker ervaring compleet.

Kartonnen koffiebekers

Volgens CUPSZ is er geen beter communicatie middel dan een bedrukte kartonnen beker! Van het drukwerk tot het vormen van de beker, we doen het allemaal in Tilburg. Door de verschillende formaten en bedrukkingen zijn de mogelijkheden enorm! 

Meer over Bedrukte Koffiebekers

Accessoires

Accessoires en andere toebehoren bestel je ook eenvoudig bij CUPSZ. Wij hebben alle accessoires om jouw koffie ervaring compleet te maken! 

Meer over accessoires
It's in your hands!

Ontwerp & Bedrukking

De design studio van CUPSZ maakt de mooiste beker ontwerpen! Zij maken voor jou een 3D drukproef met jou wensen. Deze ontvang je binnen 48 uur. Zo weet je altijd voordat wij de bekers gaan produceren hoe ze er uit komen te zien! Benieuwd naar wat zij voor jou kunnen ontwerpen?

Meer info
Binnen 5 dagen geleverd!

Levertijd & Verzending

De bedrukte bekers van CUPSZ worden al binnen 5 werkdagen op jouw adres bezorgd, zonder verzendkosten

Bestel nu!
Wij staan voor je klaar!

Klantenservice

De klantenservice van CUPSZ is altijd bereid om met jou mee te denken. Hulp nodig bij het bestellen? Heb je andere vragen? Onze experts staan voor je klaar! 

Neem contact op met CUPSZ