Bedrukte kartonnen koffiebekers met jouw boodschap

✓ Zeer geschikt voor beurzen, evenementen of 'gewoon' op kantoor
✓ Al mogelijk vanaf 250 stuks
✓ Gratis bekerontwerp/3D drukproef & levering
✓ Levering binnen 5 dagen
✓ Made in Tilburg: productie in eigen fabriek
✓ Vier formaten: 100 ml, 180 ml, 225 ml & 300 ml.

84 keer meer exposure met koffiebekers dan advertenties!

Wij bedrukken jouw logo, bedrijfsnaam, of boodschap op een koffiebeker. Een bedrukte kartonnen koffiebeker is de perfecte manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen!

Bedenk eens hoeveel mensen dagelijks koffie drinken in een bedrijfsomgeving (een evenement, beurs of sportkantine). En bedenk nu eens dat deze koffie in een bedrukte koffiebeker zit waar jouw boodschap op staat. Jouw nieuwe product, het bedrijfslogo of het prachtige nieuwe pand waar jullie sinds kort gevestigd zijn. Probeer je nu eens voor te stellen hoeveel aandacht deze kartonnen koffiebekers, bedrukt in haarscherpe kwaliteit, zullen trekken.

Gratis proefpakket

Waarom laat jij je koffiebeker bedrukken bij Cupsz?

Gratis verzending
Al vanaf 250 stuks
Deksels beschikbaar in
zwart/wit
Nu met gratis roerstaafjes
Standaard binnen 5 dagen
geleverd

Wij zijn CUPSZ!

De beste bedrukte bekers bestel je snel en eenvoudig bij CUPSZ! Wij zijn een jong, fris en dynamisch bedrijf dat sinds 2014 de markt van bedrukte koffiebekers bestormt. Onze ambitie is om op de best mogelijke wijze jouw boodschap te vertalen naar een prachtige beker. Onze bedrukte kartonnen koffiebekers zijn dus niet alleen een drinkbeker, maar ook een krachtige promotietool om jouw boodschap over te brengen naar een breed publiek.

Gemiddelde exposure advertentie vs koffiebekers

We nemen je even mee in dit voorbeeld. Gemiddeld sta je 7 minuten, dus 420 seconden, met een koffiebeker in je handen. Dit betekent dat de exposure van de boodschap 420 seconden is. De gemiddelde exposure van een advertentie in een tijdschrift is ongeveer 5 seconden. Voor 1 persoon is de exposure dus 84 keer zo hoog. Daar komt bij dat deze persoon met de bedrukte koffiebeker nog eens langs gemiddeld 6 andere personen loopt. De bedrukte beker, en dus jouw boodschap, heeft een enorm bereik.

Kartonnen koffiebekers in diverse maten

De 100ml. cup is onze kleinste beker. Perfect voor een heerlijk espresso of proefsessie. De beker van 180ml is geschikt voor koffie uit de automaat en frisdranken.

Cappuccino’s, thee en grotere hoeveelheden komen het beste tot hun recht in een 225ml bedrukte koffiebeker. Latte macciato's, chocolademelk en andere koffiekunstwerken kun je het beste presenteren in een 300 ml beker.

Wij zijn benieuwd waar jij onze bedrukte kartonnen koffiebekers voor gaat gebruiken!

Direct bestellen

Bestel tot 25.000 bedrukte bekers online

CUPSZ levert al bedrukte koffiebekers vanaf 250 stuks. Je kunt bij ons via de website tot 25.000 bekers bestellen. Bekijk hier onze prijslijst.

Bij CUPSZ kun je de volgende formaten koffiebekers bestellen:

Ook aantallen groter dan 25.000 stuks zijn bij ons geen enkel probleem. Hiervoor maken wij graag een offerte op maat.

Offerte op maat aanvragen
Eigen ontwerpstudio

Ontwerp & bedrukking doen we allemaal zelf!

CUPSZ produceert en ontwerpt in een eigen studio en drukkerij. en kan daardoor snel schakelen. Je kunt ons aan de slag zetten voor een mooi ontwerp of je eigen ontwerp uploaden.

Kleine aantallen mogelijk

Van 250 tot meer dan 25.000 cups: alles kan!

Cupsz levert al bedrukte koffiebekers vanaf 250 stuks. Bestel via de website aantallen van 250 tot 25.000 koffiebekers. Vanaf 25.000 bekers maken we graag een offerte op maat.

Made in Tilburg

Cupsz is de specialist op het gebied van bedrukte koffiebekers

Cupsz heeft een eigen fabriek in Tilburg, waar alle koffiebekers worden geproduceerd. Van begin tot eind:  van het ontwerp in onze eigen studio, de bedrukking, tot het in elkaar zetten van de beker door onze eigen machines.