Vragen? Bel me nu! 088 0184 600 phone

Milkshake Bekers

De coolste bekers in ons assortiment zijn de milkshake bekers. Deze cups hebben een grotere inhoud en een dubbele PE laag. Zo zijn ze bestendig tegen hele lage temperaturen en blijft de bedrukking altijd goed zichtbaar. Doordat de bekers extra groot zijn, heb je nog meer ruimte voor je boodschap, logo, actie of andere bedrukking! 

Aantallen en formaten

De milkshake bekers kunnen geleverd worden vanaf 10.000 stuks. Voor milkshakes zijn er twee formaten, welke het meest geschikt zijn. 

  • De 16 oz. / 400 ml beker 
  • De 22 oz. / 500 ml beker

Hierbij is het mogelijk om bijpassende deksels en rietjes aan je offerte toe te voegen! Het is nog niet mogelijk om de bedrukte milkshake bekers via de website te bestellen. Neem contact op met de klantenservice. Zij helpen jou graag verder! 

Verzending en levertijd

Bij CUPSZ kunnen wij heel snel schakelen. Wij zorgen ervoor dat we binnen 5 weken (na goedkeuring van de drukproef) de milkshake bekers bedrukken en leveren. De bekers worden geleverd per 1.000 bekers in een doos. Je betaald bij CUPSZ geen verzendkosten! 

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over deze coole bekers? Neem contact op met de klantenservice of vul het contactformulier hieronder in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! It's in your hands!  

Contact formulier