Vragen? Bel me nu! 088 0184 600 phone

Dubbelwandig bedrukte koffiebekers

✓ Vanaf december beschikbaar
 ✓ Zeer geschikt voor beurzen, evenementen of 'gewoon' op kantoor
✓ Al mogelijk vanaf 250 stuks
✓ Gratis bekerontwerp/3D drukproef & levering
✓ Levering binnen 5 dagen
✓ Made in Tilburg: productie in eigen fabriek
✓ Vier formaten: 100 ml, 180 ml, 225 ml & 300 ml.

Luxe dubbelwandige koffiebekers

Vanaf december verkoopt Cupsz naast enkelwandige koffiebekers ook dubbelwandige koffiebekers. Deze beker is nóg luxer dan de enkelwandige bekers!

De dubbelwandige bekers hebben een extra wand om de beker. Hierdoor wordt er een tussenruimte gecreëerd wat zorgt voor extra isolatie. Zowel koude als warme dranken blijven hierdoor langer op temperatuur. Ook zorgt de dubbelwandige koffiebeker ervoor dat jij je handen niet verbrandt! Deze bekers zijn geschikt voor evenementen, to-go of op gewoon voor op kantoor. De extra wand bedrukken wij in full colour digitaal, zo komt jouw bedrukking in fotokwaliteit op de beker. Het karton bestaat uit duurzaam Scandinavisch karton, wat zorgt voor een stevige beker. Wij leveren de dubbelwandige bekers al vanaf 250 stuks in 2 verschillende formaten: 225 ml en 300 ml. De standaard levertijd voor dubbelwandige bekers is 5 werkdagen. Er worden geen verzendkosten gerekend! Heb je ze nog eerder nodig? Maak dan gebruik van onze spoedleveringen van 3 dagen of zelfs 24 uur!

Let op: De dubbelwandige koffiebekers zijn vanaf december beschikbaar in het assortiment. Tot die tijd leveren wij de enkelwandige koffiebekers als prima alternatief. De bekers bestel je makkelijk online kunnen geleverd worden met bijpassende deksels.

Waarom laat jij je dubbelwandige beker bedrukken bij Cupsz?

Gratis verzending
Al vanaf 250 stuks
Gratis design
Nu met gratis roerstaafjes
Standaard binnen 5 dagen geleverd
dancing Cupsz

Veelgestelde vragen over een dubbelwandige koffiebeker

Wat zijn dubbelwandige bekers?

De dubbelwandige bekers bestaan uit enkelwandige bekers met daaromheen een bedrukte sleeve. Op die manier wordt er een tussenruimte gecreëerd wat er voor zorgt dat je je handen niet verbrand. Ook zorgt de tussenruimte voor extra isolatie, zo blijft je warme drank langer warm en je koude drank langer koud!


Vanaf wanneer zijn dubbelwandige bekers beschikbaar?

Wij doen ons best om vanaf oktober ook dubbelwandige koffiebekers aan te bieden. Hou onze website & socials in de gaten voor een update! Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen?


Wat is de vulhoeveelheid van de dubbelwandige bekers?

De vulhoeveelheid van de dubbelwandige bekers is gelijk aan de vulhoeveelheid van de enkelwandige bekers. Voor de 225 ml beker is dit dus 225 ml. De 300 ml heeft als vulhoeveelheid 300 ml.