Vragen? Bel me nu! +31 88 0184 600 phone

Dubbelwandig bedrukte koffiebekers

✓ Zeer geschikt voor beurzen, evenementen of 'gewoon' op kantoor
✓ Al mogelijk vanaf 1000 stuks
✓ Gratis bekerontwerp/3D drukproef & levering
✓ Levering binnen 5 dagen
✓ Made in Tilburg: productie in eigen fabriek
✓ Een formaat: 225 ml

Luxe dubbelwandige koffiebekers

Vanaf december verkoopt Cupsz naast enkelwandige koffiebekers ook dubbelwandige koffiebekers. Deze beker is nóg luxer dan de enkelwandige bekers!

De dubbelwandige bekers hebben een extra wand om de beker. Hierdoor wordt er een tussenruimte gecreëerd wat zorgt voor extra isolatie. Zowel koude als warme dranken blijven hierdoor langer op temperatuur. Ook zorgt de dubbelwandige koffiebeker ervoor dat jij je handen niet verbrandt! Deze bekers zijn geschikt voor evenementen, to-go of op gewoon voor op kantoor. De extra wand bedrukken wij in full colour digitaal, zo komt jouw bedrukking in fotokwaliteit op de beker. Het karton bestaat uit duurzaam Scandinavisch karton, wat zorgt voor een stevige beker. Wij leveren de dubbelwandige bekers al vanaf 1000 stuks. De standaard levertijd voor dubbelwandige bekers is 5 werkdagen. Er worden geen verzendkosten gerekend! Heb je ze nog eerder nodig? Maak dan gebruik van onze spoedleveringen van 3 dagen of zelfs 24 uur!

Bereken prijs & stel samen

Waarom laat jij je dubbelwandige beker bedrukken bij Cupsz?

Gratis verzending
Al vanaf 1000 stuks
Gratis design
Nu met gratis roerstaafjes
Standaard binnen 5 dagen geleverd
dancing Cupsz

Veelgestelde vragen over een dubbelwandige koffiebeker

Wat zijn dubbelwandige bekers?

De dubbelwandige bekers bestaan uit enkelwandige bekers met daaromheen een bedrukte sleeve. Op die manier wordt er een tussenruimte gecreëerd wat er voor zorgt dat je je handen niet verbrand. Ook zorgt de tussenruimte voor extra isolatie, zo blijft je warme drank langer warm en je koude drank langer koud!


Vanaf wanneer zijn dubbelwandige bekers beschikbaar?

Wij doen ons best om vanaf oktober ook dubbelwandige koffiebekers aan te bieden. Hou onze website & socials in de gaten voor een update! Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen?


Wat is de vulhoeveelheid van de dubbelwandige bekers?

De vulhoeveelheid van de dubbelwandige bekers is gelijk aan de vulhoeveelheid van de enkelwandige bekers. Voor de 225 ml beker is dit dus 225 ml. De 300 ml heeft als vulhoeveelheid 300 ml.