Vragen? Bel me nu! 088 0184 600 phone

Koffiebekers bedrukken

CUPSZ is de specialist in het bedrukken van koffiebekers. Onze cups worden gemaakt in onze eigen fabriek in Tilburg. Daardoor leveren wij de bekers met de hoogste kwaliteit. De mogelijkheden van kartonnen koffiebekers zijn eindeloos. Zo worden onze bekers gebruikt op beurzen, evenementen of gewoon voor op kantoor. De bedrukking is volledig aan jou. Onze ontwerp studio helpt je graag met de vormgeving! Benieuwd naar wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met de klantenservice!

Aantallen en formaten

CUPSZ levert al bedrukte koffiebekers vanaf 250 stuks.  Via de website is het mogelijk om tot 10.000 bekers te bestellen. Ook aantallen groter dan 10.000 stuks zijn bij ons geen enkel probleem. Hiervoor maken we graag een offerte op maat. 

Via de website bestel je makkelijk en snel de volgende formaten tot 10.000 stuks:

  • 4 oz/ 100ml beker 
  • 7,5oz/ 180ml beker 
  • 8 oz/ 225ml beker
  • 12 oz/ 350ml beker

Toepassingen

De toepassingen van onze bedrukte koffiebekers zijn eindeloos! Naast dat je onze bekers kunt gebruiken voor koffie en thee zijn deze ook uitermate geschikt voor frisdranken.

Twijfel je over welk formaat beker voor jou geschikt is? Hieronder vind je een overzicht waar onze formaten voor gebruikt kunnen worden.

  • Espresso's, proefsessies en andere kleine hoeveelheden: 4 oz / 100ml bedrukte koffiebeker
  • Koffie uit de automaat, frisdranken en andere standaard hoeveelheden: 7,5 oz / 180ml bedrukte koffiebeker
  • Cappuccino's, thee en andere grotere hoeveelheden: 8 oz / 225ml bedrukte koffiebeker
  • Latte macchiato's, chocolademelk en andere koffiekunstwerken: 12 oz / 350ml bedrukte koffiebeker

We zijn benieuwd waar jij onze bedrukte kartonnen koffiebekers voor gaat gebruiken!

Verzending en Levertijd

Omdat wij onze kartonnen koffiebekers in Tilburg bedrukken en vormen, kunnen wij razendsnel leveren. Je kunt de bekers al binnen 5 werkdagen ontvangen, na goedkeuring van de drukproef. Je betaald bij CUPSZ geen verzendkosten! Op die manier geniet je zo snel mogelijk van jouw koffiebekers met jouw bedrukking! 

Offerte aanvragen

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze bekers? Neem dan snel contact op met de klantenservice of vul het contactformulier hieronder in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! It's in your hands!  

Contactformulier