Vragen? Bel me nu! 088 0184 600 phone

Milkshake bekers voor lage temperaturen

✓ Al mogelijk vanaf 250 stuks
✓ Gratis bekerontwerp/3D drukproef & levering
✓ Levering binnen 5 dagen
✓ Made in Tilburg: productie in eigen fabriek
✓ In 300 ml formaat

Milkshakebekers, extra lang koud!

Bij warm weer is de 300 ml beker van Cupsz geschikt voor millkshakes! Het is een beker van extra stevig dik karton. Dit zorgt voor een goede isolatie waardoor je milkshakes extra lang koud blijven. De milkshake bekers worden voorzien van een digitale FC bedrukking, van fotokwaliteit. Zo vangt deze beker extra veel aandacht en springt deze eruit ten opzichte van standaard bedrukte milkshake bekers! Hiermee maak je jouw milkshake uniek!

De bedrukte milkshake beker van Cupsz is te verkrijgen in één formaat: 300 ml. Op dit moment wordt de bedrukte milkshake beker in een enkelwandige uitvoering geleverd. Vanaf november is het ook mogelijk om dubbelwandige bedrukte milkshake bekers te kopen. 

Bij de grote beker zijn er ook bijpassende deksels en (milieuvriendelijke) rietjes bij te leveren. De milkshake bekers worden al binnen 5 werkdagen geleverd. 

Proefpakket milkshake beker

Wil je toch liever de milkshake beker in het echt bekijken en voelen? Vraag dan een gratis Cupsz proefpakket aan!

Gratis proefpakket

Waarom laat jij je milkshake bekers door Cupsz bedrukken?

Gratis verzending
Al vanaf 250 stuks
Ook met deksels!
Standaard binnen 5 dagen geleverd
Spoedleveringen al binnen 24 uur
dancing Cupsz

Bekijk ook onze ijsbekers

Naast onze milkshakebekers hebben wij ook kartonnen ijsbekers in het assortiment. Deze ijsbekers blijven stevig door de dubbele PE laag die de ijsbekers hebben. Zo worden ze ook beschermd van condens, zijn de vriesbestendig en kun je ze lang gekoeld bewaren. Deze ijsbekers kun je natuurlijk ook laten bedrukken met jouw logo, huisstijl of een andere bedrukking naar keuze!