Koffiebeker met naam of logo ontwerpen & bedrukken

Of je nou een koffiebeker, ijsbeker of milkshake beker wilt bestellen, met de bedrukking van CUPSZ is jouw beker pas echt af! Kies bijvoorbeeld voor een koffiebeker met logo of naam. Onze ontwerpstudio is creatief, betrokken en heel snel! Zij voorzien elke beker van een prachtig ontwerp! 

3D Drukproef

Ontwerp je eigen koffiebeker

De eigen ontwerpstudio bij CUPSZ kan heel snel schakelen. Nadat je je formaat gekozen hebt kun je je bestanden uploaden. Geef je wensen aan en wij gaan er mee aan de slag! Je bent ook vrij om zelf een ontwerp aan te leveren. Dit kun je doen door gebruik te maken van onderstaande werktekeningen.

Na het bestellen van de koffiebekers met jouw logo of naam, ontvang je van ons binnen 24 uur een 3D drukproef (zie afbeelding). Het enige wat we dan nog nodig hebben is een akkoord en we starten met de productie!

Bestel nu!

Bedrukking met naam of logo

Of het nu kleine of grote oplages zijn? Voor CUPSZ maakt dat niet uit! Zolang er maar een mooie bedrukking op staat! Een koffiebeker met logo, naam, afbeelding, evenement of andere boodschap, het is allemaal mogelijk.

De oplages kleiner dan 25.000 bedrukte bekers produceren wij digitaal. Hierdoor is de kwaliteit verbazingwekkend goed! 

Voor oplages met meer dan 25.000 bekers gebruiken wij de Flexo-UV techniek. Dit is perfect voor grotere oplages. Zo kunnen wij deze nog sneller produceren. En het belangrijkste, de kwaliteit van de koffiebeker met logo of naam is verbluffend goed! 

Bestel nu!