Vragen? Bel me nu! 088 0184 600 phone

Ontwerp & Bedrukking

Of je nou een koffiebeker, ijsbeker of milkshake beker wilt bestellen, met de bedrukking van CUPSZ is jouw beker pas echt af! Kies bijvoorbeeld voor een koffiebeker met logo of naam. Onze ontwerpstudio is creatief, betrokken en heel snel! Zij voorzien elke beker van een prachtig ontwerp! 

3D Drukproef

Ontwerp

Doordat CUPSZ een eigen ontwerp studio heeft kunnen wij heel snel schakelen. In Stap 2. van het bestel proces kun je jou ontwerp uploaden. Na het bestellen van de bekers met jouw bedrukking, ontvang je van ons binnen 48 uur een 3D drukproef (zie afbeelding). Het enige wat we van jou dan nog nodig hebben is een akkoord! 

Zo krijg je zelfs al een idee hoe jouw koffiebeker met logo er uit ziet zodra deze gevouwen is. Dan kom je zeker niet voor verrassingen te staan! 

Je bent ook vrij om zelf een ontwerp aan te leveren. Dit kun je doen door gebruik te maken van de werktekeningen in Stap 2. 

Bestel nu!

Bedrukking

Of het nu kleine of grote oplages zijn? Voor CUPSZ maakt dat niet uit! Zolang er maar een mooie bedrukking op staat! Een koffiebeker met logo, naam, afbeelding, evenement of andere boodschap, het is allemaal mogelijk.

De oplages kleiner dan 10.000 bedrukte bekers produceren wij digitaal. Hierdoor is de kwaliteit verbazingwekkend goed! 

Voor oplages met meer dan 10.000 bekers gebruiken wij de Flexo-UV techniek. Dit is perfect voor grotere oplages. Zo kunnen wij deze nog sneller produceren. En het belangrijkste, de kwaliteit van de koffiebeker met logo of naam is verbluffend goed! 

Bestel nu!