Vragen? Bel me nu! 088 0184 600 phone

Over CUPSZ

Koffiebekers bedrukken met jouw ontwerp is dé perfecte manier om te zorgen voor meer exposure. Bekers als promotiemateriaal kosten weinig, en leveren veel op voor uw bedrijf. 

It's in your hands!

CUPSZ maakt niet alleen mooie bekers, maar bedrukt ze ook heel snel. Binnen 3 tot 5 werkdagen heb je de kartonnen bekers met eigen ontwerp al in handen. Dit is mogelijk omdat CUPSZ de bekers zelf produceert in eigen studio en drukkerij. Dat is onze kracht! 

It's in your hands!

Waarom CUPSZ?

CUPSZ denkt mee met de klant, produceert goed én snel en zorgt direct voor resultaten binnen uw bedrijf. Bovendien zijn de bedrukte koffiebekers van CUPSZ van hoge kwaliteit én worden ze tegen een lage prijs geleverd.

CUPSZ gelooft in klantgericht communiceren en effectiviteit. Het overbrengen van een boodschap of de naamsbekendheid vergroten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Naamsbekendheid vergroten?

84x meer exposure!

Gemiddeld sta je namelijk 7 minuten, dus 420 seconden, met een koffiebeker in je handen. Dit betekent dat de exposure van de boodschap 420 seconden is. De gemiddelde exposure van een advertentie in een tijdschrift is ongeveer 5 seconden. Voor 1 persoon is de exposure dus 84 keer zo hoog. Daar komt bij dat deze persoon met de cup ook nog langs 6 andere personen loopt.

Het productieproces

 • Stap 1

  Nadat je jouw bekers hebt besteld gaat onze studio aan de slag. Binnen 48 uur ontvang je van ons een 3D ontwerp. Zo kun je alvast het eindresultaat bekijken.

  Moeten wij een design voor je maken? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

 • Stap 2

  Zodra je helemaal tevreden bent met het ontwerp ontvang je van ons een betaallink. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen, starten we direct de productie! 

 • Stap 3

  Nu gaan onze machines jouw bekers maken. We zorgen dat je ze binnen 5 werkdagen thuis hebt. Bij CUPSZ betaal je zelfs geen levering of verzendkosten. 

 • Stap 4

  Zie het eindresultaat! Niks drinkt lekkerder dan koffie uit je eigen beker met onze prachtige bedrukking erop.